Krydstogtrejser på et lille budget  - din drømme rejseDrømmet ferien til søsMasser af enkeltpersoner og familier ønsker at tage en ferie, som kan være vanskelig at finansiere. Hvis når det er sparetider ender ferien ofte med et besøg i et feriecenter eller med en campingtur. Spareferier føre ofte til at man begrænser sig. Man glemmer at se mulighederne. Hvad nu hvis du virkelig er interesseret i at tage en ekstravagant ferie, såsom et krydstogt. Hvis det er drømmen så skal du se på mulighederne og bruge din kreativitet til at finde ud af hvad der kan lade sig. Med lidt viljestyrke kan du komme ret langt. Næsten alt er muligt med et lille budget hvis kreativiteten spændes foran vognen.

Hvis du og din familie virkelig er interesseret i at planlægge en krydstogt ferie, men I føler at det er en for stor mundfuld så skal du selvfølgelig overveje om det er besværet værd at kaste sig ud i planlægningen. Men giv dig selv en chance. Begrænsninger i øjeblikket behøver ikke at forhindre dig i at nyde en ferien, som I alle ønsker og fortjener. Hvis I vil foretage et krydstogt og i virkelig vil så er alt hvad du skal gøre er en lille smule budgetlægning.

Det kan være en vanskelig opgave for mange, at udvikle familiens økonomi. Men det kan være en spændende opgave. og gevinsten er jo et krydstogt for hele familien. Det er krævende vilje jo flere penge du har brug for at spare op til et krydstogtet. Det første skridt i din budgetlægning er at afgøre, hvad alle familiens penge bliver brugt til. Dette kan nemt gøres ved at dokumentere dine forbrug. Har du et regneark er det en enkel sag at samle oplysningerne. Alt fra husleje, bilforsikring, selv at kop kaffe du har købt, skal registreres. Jo mere detaljeret  du ag familien går til værks jo bedre bliver det økonomiske overblik.

Gør det til en vane at dokumentere dine udgifter uge for uge eller månedsvis hvis det passer dig bedre. Husk det er her du kan se om det vil lykkes for jer at finansiere jeres drømme krydstogtet. Mange personer er overrasket over at lære, hvor mange penge de spilder på impulskøb. Køb som ofte er overflødige. Tænk på hvor mange penge der går til drikkevarer, cigaretter, alkohol og pizzaer. Disse penge kunne I lige så godt bruge til krydstogt ferien. Så fat i sparekniven. Væk med e unødvendige køb.

Det lyder nemt . Men det er det ikke, men realiteten er, at det ofte er svært at ændre på sine egne og familiens vaner. Det kræver sammenhold og husk hvad gevinsten er. Hvis du hører til dem der ikke kan undvære deres cigaretter eller deres formiddag kop kaffe så kan det kræve opbakning for alle du omgås. Og som ved alle vaner er det en god ide at starte i det små. Byg en stærk motivation op omkring din drømmeferie – krydstogtet hver gang de pengekrævende vaner presser sig på.

Når du sparer penge til en ferie om bord på et krydstogtskib, skal du sikre dig, at du faktisk sparer penge. Hvis du har svært ved at holde på din opsparing, kan du ønsker at åbne en opsparingskonto på din lokale bank. Spørg om du kan få en god rente. Når pengene står på en konto er du er mindre tilbøjelige til at bruge pengene, fordi det er sikkert gemt væk.

Giv dine familiens udgifter vaner et grundigt eftersyn. Det er en af de bedste måder at rejse midler på. Især fordi det ligger lige for, hvis du vil realisere din drømme ferie om bord på et krydstogtskib. Det er nemmere at fokusere på omkostninger end at tjene mere. Det er selvfølgelig også vigtigt Men det er den første metode er langt den nemmeste hvis du vil planlægge et krydstogt på et budget. Medens du planlægger kan  I glæde jer over de mange online krydstogt hjemmesider. Her er der meget at hente. Webstederne har ofte tilbud og med lidt købmandskab er det ofte muligt at lave en god handel hvor pæne prisafslag.

Men vær købmand, Gå altid efter det gode tilbud du kan fås gennem medlemskab af klubber du er med i. Måske har dit lokale rejsebureau og så et godt tilbud. Tilstrækkelig finansiering er nødvendig for et godt krydstogt. Det kan forekomme at være en vanskelig opgave, men med tiden kan du træne evnen til at være omkostningsbevidst så det det bliver en del af din daglige rutine.

Et sidste tip er at være opmærksom på valuta kurserne nå du skal ud på den store rejse. Det er ikke ligegyldigt i hvilket land rejsen købes i og i hvilken valuta der skal afregnes med. Selv om det ikke de store beløb der her er tale om så har lidt også ret i budgettet.k