Finansiering : Det gode indkøb

Selv om mange fravælger den stadige strøm af tilbudsaviser, så er der rigtig mange gode tilbud, hvis du kender teknikken. Den er ret simpelt. Læg mærke til mængden af reklamer. Den følger månedens gang.
Det betyder, at:
Så hvis du gemmer penge til store indkøb sidst på måneden, frem for først på måneden, så kan du spare rigtig mange penge. Metoden er meget effektiv. og der kan gå sport i at blive en dygtig indkøber.  
Så hvis du gemmer penge til store indkøb sidst på måneden, frem for først på måneden, så kan du spare rigtig mange penge. Metoden er meget effektiv. og der kan gå sport i at blive en dygtig indkøber. Find de butikker der konkurrerer, hvis du går efter de rigtige gode tilbud. Teknikken med at finde ud af butikkernes markedsføring  kan ofte spare dig for 10-15% og i nogle tilfælde over 20% på husholdningsbudgettet. Og det er også værd at tage med i et familiebudget.

Boliglån - refinansiering

Et andet godt fokus er refinansiering af dine boliglån. Renter på realkredit har været ekstremt lav i de seneste år. Men det har inden for det sidste halve år ændret sig markant. Selvom det er blevet vanskeligere at refinansiere til gode og billige lån, så vær opmærksom på nye lån, når de er der. Det er vigtigt at være forberedt. Det kan reducere den månedlige ydelse på boligen betydeligt. Gode boliglån kan forbedre familiens økonomi. Hvis du planlægger at betale din bolig ud inden  pensioneringen, kan refinansieringer betyde, at gæld er væk tidligere end oprindeligt planlagt.       

Forsikringer

Se også på dine forsikringer. Mange har den opfattelse, at man kan opnå de bedste priser på forsikringer ved at sprede dem på flere forsikringsselskaber. Men det er ikke altid givet. Så det er en god ide, at spørge flere forsikringsselskaber, hvad de kan tilbyde. Mange forsikringsselskaber vil nemlig tilbyde deres kunder lavere priser, hvis de samler alle forsikringerne et sted. For eksempel, er det en god ide at høre, om de kan lave en pakkeløsning, fx kombination af bil, bolig og forsikringer der dækker familiens øvrige behov. 

Mobiltelefonen

Mange forbrugere bruger adskillige hundrede kroner om måneden til mobiltelefonen. Det kan godt betyde noget i en stram økonomi. Så mobiltelefonen kan for mange mennesker være en stor pengesluger – især for dem der har for vane at sende rigtig mange SMS ér, downloade nye ringetoner og musik fra favoritbandet. Heldigvis er konkurrencen benhård på dette område. Så her kan du næsten altid finde et rigtig godt tilbud, hvis du leder lidt efter det. Internettet er det helt rigtige sted at starte.      

 
sof | vn | bi