Perfume by Marc Jacobs

Perfume - Hvordan bruger du det korrekt

Parfume har været brugt i århundreder til at inspirere, glæde, og vækkefolks lugtesans og dermed andre ønsker af det menneskelige legeme. Folk over hele verden har visse dufte som tiltrækker og tænder dem, eller det modsatte - vil slå dem helt fra. Mange mennesker har også erfaringer med at gå ind i et rum, hvor der er nogen, der bærer et stærkt duftende parfume, og de har enten fået et hovedpine og følte kvalme eller er blevet trukket i af duftens behagelighed og forførende virkning.
Parfume er et vigtigt suplement til din make-up. Det er vigtigt for alle, der bruger dufte til at understrege deres profil at forstå den korrekte anvendelse af parfume og være i stand til at anvende det til deres egen applikation.

Den rette forførende duft

En meget grundlæggende ting at forstå, om brugen af parfume er, at alle dufte ikke er lige gode til alle mennesker. Selv for de dyreste produkter vil duften kun virke optimalt for nogle. Ikke altid er de dyreste parfumer de bedste for alle mennesker. En person der vil bruge parfume til at understrege sing profil med parfume er nødt til at bruge noget tid at undersøge, hvad hvilke dufte der er bedst til sin egen krops kemi og dermed understrege den ønskede effekt af parfumen. Husk at den duft der giver en behagelig lugt til den daglige brug godt kan virke helt anderledes, hvis formål er at forføre en elsker. Så vær opmærksom på formålet med duften.

Parfumeafdelingen i de store velassorterede varehuse er gode steder at lugte og prøve forskellige produkter, før de køber dem. Du bør tage dig god tid til at lugte alle typer i flasker og finde dufte, der er behagelig for dig.

Så prøv dig frem. Gerne med forskellige typer på forskellige tidspunkter over flere dage for at se, hvilke parfume sammen sætninger der funger bedst med kemien i din krop. En ting, der kan bidrage til at gøre denne proces hurtigere er at lære at identificere den kategori af de forskellige dufttyper. Se på hver etiket. Der er mange gode tips at hente. Nogle dufte er bruger blomster som udgangspunkt, nogle er mere træagtige og igen andre forskellige krydderier, nogle er blevet blandet og så videre. Ved at bestemme, hvilken type duft der passer til dig og definere, hvad de forskellige parfumer som du godt kan lide kan du hurtigt fjerne mange produkter fra din liste af dufte. En professionel i branchen, som arbejder på en fin parfume shop kan være meget nyttig i din rejse frem mod den rigtige duft til dig. Det kan blive et rigtigt eventyr i en verden af dufte. God rejse.

Applicationen - som en del af din kosmetik

Når en egentlig duft er fundet, skal den person, bør forstå, hvordan man bedst kan anvende produktet. Det er vigtigt, at en parfume er afdæmpet og ikke overvældende. Folk, der passerer bør få et pust af den behagelig lugt og ikke overvældes af lugt. Brug en DAB i til at placere duften på punkter ved håndled eller halsudskæringen. Det har altid været et populært. Andre vælger at spray duften i luften og gå igennem, så de har et samlet duftspor over hele kroppen. For dig som kvinde, der har til hensigt at forføre vil en DAB af en lokkende duft i kjole område er meget effektive. Nogle dufte fungerer godt, når de sprøjtes over håret giver gør det muligt for parfumen at være mere tro mod den oprindelige duft når den undgår at blive blandet med sved og moskus fra kroppen.

Det er vigtigt, at du  ikke blander duften med andre cremer, shampoo og pulvere, der har deres egen lugt. Disse produkter skal alle være anvendt i uparfumerede sorter eller i samme duft som parfume. Forsigtig altid skal tages for at sikre, at duft opnås er enkel og ønskelig.