Historien om Espresso KaffeDe fleste af os har brug for mindst en kop kaffe om morgenen, før vi kan endda blive social og jeg er absolut et af de mennesker. En kop espresso kaffe er garanteret til at give dig med at sætte skub af energi og godt humør. Italienerne opfandt espresso i det 20. århundrede, og fra da den har modtaget lutter ros og stor popularitet. At gøre en god kop espresso er afgjort en kunst, der har brug for forståelse af kaffe samt dens aroma og smag. Tja, her er, hvordan det sker: 

Der findes særlige espressomaskiner, hvis du helt klart behov for at lave espresso. Derefter skal du tage frisk kaffe efter eget valg, og placer den i en særlig anordning skål der er en del af maskinen. Nogle espresso kaffemaskiner selv kommer med en kop kaffe ske, som holder det nøjagtige beløb for kaffe, der har brug for at gå i denne enhed. På den anden side af espresso maskine du vil have en lille beholder, hvor du skal placere vand til en kop på et tidspunkt, medmindre du har en af de større espressomaskiner, hvilket gør to kopper på en gang. Forsøg ikke at gøre to kopper kaffe fra en maskine, der gør normalt en, som kaffe vil vise sig svag. Når vandet er på plads, og den friske kaffe, alt hvad du behøver at gøre, er at sørge for, at maskinen er elektrisk tilsluttet, og tryk på knappen. Varmt, men ikke kogende vand vil passere gennem frisk kaffe bare sættes i, og dermed din espresso kaffe skal hældes i kop / container nedenfor.

Forskellige typer af Espresso Kaffe

Mest koffein misbrugere (som mig selv) som deres espresso som kun er nogle, som ønsker lidt variation eller finder det for stærkt har en række valg, som de råder over og her er de:

Som du kan se fra ovennævnte liste, der er en version af espresso kaffe til rådighed for alle, uanset hvad din smag, kan dog, hvis du ønsker at føle magten i koffein prøv bare en plain espresso kaffe i sin traditionelle form.


vn | fk | bi