Valentins dag og Vintermad

Valentins dag - de elskendes helligdag

Nu nærmer vinteren sig. For ikke at sige vi er lige midt i den. Så er det suppe tid. Tid til at lave suppe der varmer. Suppe med chili con carne og andre retter som giver varme inde fra. Vinterretter - eller vintermad - er naturligvis bygget på årstidens grøntsager. Vinterens madingredienser er typisk kålsalater, rodfrugter i ovn, oksestege, kylling mv. Det er koldt uden for og du har måske brug for lidt ekstra sul på kroppen.De fleste af os har ikke tid til at bruge hele dagen i køkkenet, på at forberede en lækker middag. Det behøver du heller ikke. Hjerte foreningen udgiver mange  kogebogen med mad som varmer hjertet. Retterne er både nemme at gå til, hurtige at lave og samtidig er de sunde.

Valentins dag er jo hjerternes dag. Så hvorfor ikke fejres 14. februar, som "de elskendes helligdag" med en rigtig lækker middag for din udkårne. Send din kæreste en kærlige gave i form af en intim vinder menu. Der er nok at vælge imellem. Sund vintermad er fyldt med efterårets frugter og vintergrøntsager, fisk og vildt, supper, stegemad og sammenkogte retter. Alt sammen varm, hyggelig og trøsterig mad til de lange, mørke vintermåneder og til at varme hjerterne med på Valentins dag.

På nettet kan du også finde mange sider med spændende opskrifter lige til at printe ud:

Laks, bagekartofel, iceberg salat, rød peber og tomatPrimært om udbringning af mad og mad ud af huset. Ønskerne kommer fra  Aalborg, Aarhus,Odense og København. Og der er meget fokus på spansk inspireret  mad og orientalsk mad. Især er der interesse for arabisk, tyrkisk, mexicansk, spansk,amerikansk, indisk, vietnamesisk thailandsk og kinesisk mad. Der er også interesse for kogebøger. Det er planen at fortælle noget mere om alle de muligheder der gemmer sig i de mange opskrifter der ligger uporagtet på nettet.

Amerikansk kogebogKlik fx her hvis du er interesseret i en spændende kogebog med amerikansk mad! Så er den her.

Det ser ud til, at vi som moderne mennesker har travlt. Travlt med at få den daglige frie tid til at nå sammen. De gamle dyder som en hver forretningsdrivende var bevidst om, nemlig at kunne bringe vare ud til kunden er ved at vende til bage i en moderne form, drevet af Internettets muligheder. Men lad os se hvor vi bevæger os hen ad.

Så nu er der skrevet en artikel om "Udbringning af Kager". Selv om det er noget vi som moderne menesker skal være lidt forsigtige med. Så er de svære at komme uden om. For det er jo dejligt med lidt sødt.

Har du har nogle ønsker til emner og og links der kan gøre hjemmesider værdifuld for dig og som handler om temaet SUND og FRISK - KOST og MOTION og praktiske ting som udbringning af mad, kan du være med til at skabe en ressourcefuld hjemmeside der støtter en god livsstil. Har du et tip så send en mail til carmejlar[snabel a]yahoo.dk.

Al verdens Kogebøger

Du kan også besøge vores boghandel her med masser af kogebøger der kan give dig inspiration til eksotisk og sund mad.

Boghandlen : SUND og FRISK

Kosttilskud og Naturlægemidler

Kost, kosttilskud,naturlægemidler og lægemidler.

Udbringning af mad


Læs mere om udbringning af mad...

Udbringning af Dagligvare

Ekstra tid, i en travl hverdag hvor hele familien er i gang er meget værdifuld. Så det er forståelig at udbringning af dagligvare igen er ved at komme på mode. Men i en form hvor smarte og brugervenlige internetløsninger har afløst den telefoniske bestilling eller behovet for at møde op i butikken. Måske vil vi  med tiden se små og mindre detailhandlere slå sig sammen og laver en koordineret bestilling og udbringning. Måske efter samme model som landmændene gjorde med andelsbevægelsen. Dengang var det stordriften og teknologien der skabte succesen. I dag har vi Internettet, som er vor tids banebrydende teknologi. Perfekt til at skabe et produktivt samarbejde på tværs af mange faglige skel. Den næste generation med sociale netværk har jo netop vist sig at rumme en helt utrolig styrke.

Ny artikel Læs mere af historien her..

Udbringning af Frugt og Grønt


Læs mere om udbringning af frugt og grønt..

Udbringning af frisk Fisk

Det er derfor oplagt, at opfordre fiskehandlerne, på alle måder, til at gøre det nemt for os  forbrugere at få friske fisk – og gerne udbringning lige til døren. Friske fisk fra havet er god og sund mad. Spis fisk mindst to gange om ugen og gerne mere. Gør det til en fast del at fisk er med i madplanen som det varme måltid – det er godt for helbredet. Lav fiskeretterne så de også kan bruges som pålæg dagen efter. Varierer mellem fede fisk som sild, makrel og laks og magre fisk som skrubber, rødspætter torsk og tun.

Læs mere om af historien om udbring af friske fisk her...Læs mere af historien her...

Udbringning af Kager

Vi elsker Kager - dem alle sammen. Chokolade kager, konditor kager, marcipan kager, flødeskums-kager, lagkager, flødekager. Der er ingen grænse for opfindsomhed når vi tænker på kager. Vi ved godt at kager kan have en temmelig synlig effekt på talje målet. Men kager må vi have. Og så ville det være dejligt hvis vi ”bare” kunne ringe efter de søde sager. Men nej – det kan kun lade sig gøre i de nære byområder. Og hvorfor mon det. Der er jo masser af mennesker fordelt over det ganske land, som spiser kager. Måske overser branchen de muligheder som Internettet giver. Måske skal der bare en driftig bager til at omsætte behovet til virkelighed og lave en moderne udbringning af kager. Hvem ved – måske ser vi det før vi aner det.

Ny artikel Læs resten af historien her .....

Udbringning af Blomster

Sig det med blomster. Et godt afprøvet og sikkert udtryk der altid kan bruges ved en særlig lejlighed når man har noget særligt på hjertet blomster.

Læs mere udbringning af blomster...

Mad ud af huset

madopskrift, opskrift, madopskrifter, kogebog, løbetræning, opskrifter, motionscentre, spisested, restauranter, motionscenter, løb, 

Læs mere om mad ...

Mad og sundhed

motion og velvære,  wellness

Læs mere om mad og sundhed...


vn | fk | bi