Udbringning af KagerVi elsker kager - dem alle sammen og gerne sammen med dejlig kaffe. fx. ESPRESSO. Chokolade kager, konditor kager, marcipan kager, flødeskums-kager, lagkager, flødekager. Der er ingen grænse for opfindsomhed når vi tænker på kager. Vi ved godt at kager kan have en temmelig synlig effekt på talje målet. Men kager må vi have. Og så ville det være dejligt hvis vi ”bare” kunne ringe efter de søde sager. Men nej – det kan kun lade sig gøre i de nære byområder. Og hvorfor mon det. Der er jo masser af mennesker fordelt over det ganske land, som spiser kager. Måske overser branchen de muligheder som Internettet giver. Måske skal der bare en driftig bager til at omsætte behovet til virkelighed og lave en moderne udbringning af kager. Hvem ved – måske ser vi det før vi aner det.

Kager

Kager til enhver lejlighed, bagt og bragt efter dine ønsker og dit behov. Landsdækkende . Branchens svar på Blomsterhandlernes service ”Interflora”. Friske og velsmagende kager og lækkert brøde fra Danmarks bedste bagere direkte til din dør. Nemt, bekvemt og til den rigtige pris med kvalitet og kundetilfredshed i højsædet.

Branchen er i en rivende udvikling og mange små og mindre virksomheder har taget Internettet og de digitale muligheder til sig. Mange hundrede dygtige danske konditorer og bagere leverer hver dag brød og lækre kager bestilt gennem smarte brugervenlige systemer på Internettet. De nye muligheder betyder  at de nu kan tilrettelægge deres arbejde og produktion til gavn for os der holder af frisk brød og elsker kager. Udbringning af kager når vi ønsker det er en reel mulighed.  De nye muligheder betyder at de hver dag og  det betyder også lørdage, søndage og helligdage kan levere vare til døren i en top kvalitet.

Brug lækre kager og frisk bagt brød til at skabe glæde og sammenhold med. F.eks. til.

 • Bryllupsdagen
 • Barnedåb
 • Mors dag,
 • Fars dag,
 • Fødselsdagen,
 • Receptioner,
 • Tak for hjælpen,
 • Værtindegaver,
 • Tak for sidst,
 • God bedring hilsen,
 • Firma og kunde hilsener,
 • Overrask en ven/veninde/kollega.
 • Det kollegiale morgenbord,
 • eller hvis du bare vil glæde nogen

En særlig kærligheds historie

Historien om hvordan en plumkage blev til en bryllupskage
England er en hundredårig gammel søfartsnation, som på den tid havde kontrol over alle verdenshavene. Så det var vidt berejste sømænd der kom hjem fra deres togter til fjerne og farverige himmelstrøg. Med sig hjem til familien, havde de spændende nye frugter og krydderier. Koner og kærester bagte traditionen tro kager, som de toppede op med de eksotiske frugterne og krydderierne. For at de skulle holde sig blev de vædet godt igennem med rom. Det var starten på den engelske tradition for plumkager. En meget speciel og massiv kage der den dag i dag bliver spist ved festlige lej-ligheder.

Men dengang da plumkagen blev til, havde den mest status som et holdbart kosttilskud som søfolkene fik med, når skibene igen tog på langfart. På højtidsdage spiste familierne i England og sømændene på havet den samme kage og blev symbol på det løfte om troskab ægtefolk giver hinanden når de blev gift.

Plumkagens romantiske status udviklede sig gennem tiden til en fast del af et godt bryllup. Kagen tog til i højden og udsmykning og udformning.

Efter gammel skik at gemme en symbolsk ting i kagen. Det kunne fx være

En del af traditionen foreskriver også at man skulle gemme den øverste del af kagen til et års bryllupsdag eller til den første fødtes barnedåb. Det var også god skik, at bruge en del af kagen som en slags takkekort og sendes til dem, som har givet gave, men ikke har været med til festen.

I sandhed en god måde at glæde mange med kagen.

Traditionen med en solid og god bryllupskage er også en del af den danske bryllupstradition, men i en mere let udgave. Bryllupskagen er ofte et helt kunstværk og et vigtigt omdrejningspunkt i bryllupsfesten og den placeres som regel på et sted, hvor alle får mulighed for at se den, når festens midtpunkt, bruden og brudgommen i fællesskab skal skære den for.

Her har du et på link til nogen Internettet til at øge livskvaliteten. Har du et godt link til en leverandør der udbringer kager, et eller andet sted i Danmark. Så send det til mail: carmejlar[snabel a]yahoo.dk.

vn | fk | bi